Ga naar inhoud

Dit zijn de beoordelingen van De Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Ervaringen

Dit hebben onze klanten ervaren...

8

beoordeelt ons met een 8

geplaatst op

10

Er zit best veel variatie in het kwaliteitsniveau van de verschillende makelaars, maar over de Graaf van Vilsteren zijn we uitermate tevreden. Ze namen ons al het werk uit handen, kwamen met goede suggesties, eerlijke opmerkingen en hebben het hele proces uitstekend begeleid, En altijd direct beschikbaar. Duidelijk merkbaar dat ze zeer veel ervaring hebben. Meteen doen.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

10

Echt top geholpen. Super goed contact, eerlijk advies en uitstekende begeleiding bij het verkopen van de woning. Duidelijk dat ze zeer veel ervaring hebben.

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

9

Makelaar de Graaf van Vilsteren heeft ons goed geholpen bij de verkoop van het appartement van mijn schoonmoeder. Na 11 dagen was het appartement verkocht. Wij willen de medewerkers van de Graaf van Vilsteren bedanken voor de goede service en de snelle afhandeling.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

9

Het was voor ons de eerste keer dat wij een appartement moesten verkopen en met de hulp van de Graaf van Vilsteren was het appartement na 11 dagen verkocht. Het gehele team van de Graaf van Vilsteren heeft prima werk geleverd en daar waren wij blij mee.

beoordeelt ons met een 9

geplaatst op

10

Prima ervaring met deze makelaar! Hartelijk dank voor de goede begeleiding tijdens de verkoop van onze woning!

beoordeelt ons met een 10

geplaatst op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij De Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?