Ga naar inhoud

De succesformule van Garantiemakelaars

  1. Home>
  2. Over ons

Over ons

Bij De Graaf van Vilsteren ben je aan het juiste adres!

Welkom bij De Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars Zwolle, jouw deskundige makelaar in Zwolle en omgeving. Als erkende Garantiemakelaar onderscheiden wij ons niet alleen door onze uitgebreide kennis van de lokale markt, maar ook door onze persoonlijke en servicegerichte aanpak. Of je nu je woning wilt verkopenkopen of juist op zoek bent naar je droomhuis, ons team staat altijd klaar om je met precisie en persoonlijke aandacht te begeleiden bij elke stap.

 

Bij De Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars Zwolle geloven we in een nauwe samenwerking met onze klanten. Wij nemen de tijd om je wensen grondig te begrijpen en werken samen aan de beste resultaten. Onze klanten waarderen ons om deze persoonlijke benadering en de inzet die wij tonen in elk traject. Onze toewijding zorgt ervoor dat wij net dat stapje extra zetten dat nodig is om succes voor jou te behalen!

 

Ben je benieuwd naar ons actuele woningaanbod of wil je meer weten over onze diensten? Neem dan een kijkje op onze site of neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op 038 – 422 72 29 of via info@degraafvanvilsteren.nl. Graag nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek met een kop koffie, waarbij we samen kunnen verkennen wat De Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars Zwolle voor jou kan betekenen. Ons team helpt je graag bij het realiseren van jouw woonwensen!

De cijfers spreken

woningen verkocht in de regio

vanaf juli 2023 tot juli 2024

dagen gemiddelde looptijd

vanaf juli 2023 tot juli 2024

gem. onderhandelingsresultaat

vanaf juli 2023 tot juli 2024

Ons team Bij De Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars helpen wij je graag.

Marcel van Vilsteren

NVM Register Makelaar & Taxateur

Mar-Cella van Vilsteren

Kandidaat Makelaar

De Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars is beoordeeld met een 8,9

Bij De Graaf van Vilsteren Garantiemakelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 8,9. Benieuwd waarom?